2014 m. lapkričio 16 d., sekmadienis

Mamos ir vaiko kambariai Vilniaus prekybos centruose

Šiame straipsnyje norėčiau apžvelgti, kokias gi sąlygas mama turi Vilniaus prekybos centruose vaikštinėdama su kūdikiu-mažu vaiku jį pervystyti ir pamaitinti.
Paskutiniu metu su savo 5 mėnesių mažuoju pradėjome dažniau "migruoti" po Vilnių, šiuo metu kasdien važiuojame į polikliniką masažo procedūroms, o po jų mat mamai nesinori dar namo :) Orai jau nebėra tokie šilti, tad prasiblaškymui mama nusibeldžia iki kokio nors prekybos centro. Tad taip ir prasidėjo mano pažintis su Mamos ir vaiko kambariukais prekybos centruose ir noras padaryti "palyginamąją analizę".

Pirmasis Mamos ir vaiko kambarėlis, su kuriuo teko jauniesiems tėveliams susipažinti, kai mūsų mažiui buvo gal du ar trys mėnesiai buvo Ikea baldų parduotuvė. Mamos ir vaiko kambariukas Ikea baldų parduotuvėje tikrai jaukus, o erdvės pakankamai. Nors nemokamų sauskelnių čia negausite - matyt dėl to, kad parduotuvėje tokia produkcija neprekiauja, tad nėr čia ko jiems ir reklamuoti. Kambarėlye yra pastatytas gana patogus "krėslas" maitinimui ir kėdutė tėveliui :) Erdvės taip pat pakankamai, kitaip nei kituose kambariuose, kuriuose vėliau teks apsilankyti. Tad pirmas kambarėlis mums užkėlė ne tokią ir žemą "kartelę" kitiems kambarėliams, su kuriais dar tik turėjome susipažinti.


Artimiausias didesnis prekybos centras nuo Pilaitės yra Panorama. Tačiau teko labai nusivilti juo, ypač kai prieš tai jau buvau apsilankiusi Ikea parduotuvės kambariukyje, palyginus su juo, Panoramos kambariukas bais nejaukus, sofa apiplyšusi, o nemokamų "pampersų" irgi neverta tikėtis. Tad tikrai nusivyliau juo.

Foto dar įdėsiu, kadangi nesužavėjo, tad nefotkinau, kol nesugalvojau palyginti su kitais :)

Vėliau mamyčių forumuose gi išsiaiškinau, kad tokį kambariuką taip pat turi Mothercare parduotuvėlė antrame Panoramos aukšte. Ir kiek suprantu, nebūtina iš jų kažką pirkti, kad būtumėt priimti į jį :) Tad apsilankiau jame ir personalas tikrai mielai įleido. Džiugu - kambariukas tikrai daug jaukesnis, nors nedidukas. O ir nemokamomis sauskelnėmis galite pasinaudoti - Libero prekės ženklo.


Akropolio Mamos ir vaiko kambariukas, kaip supratau, dar visai "šviežias" - puikiai įrengtas + nemokamos sauskelnės reikiamo dydžio, o tokių pasigedus paliktas raštelis siūlo kreiptis į administraciją ir jų gausite. Raktelis nuo kambarėlio pas Vero cafe darbuotojus.


Prekybos centras Ozas turi du Mamos ir vaiko kambarius - 1ame ir 3iame aukštuose. Kadangi pirmasis buvo užimtas, teko kelis kartus lankytis trečiame aukšte esančiame kambarėlyje šalia pramogų parko. Įėjimas į jį šiek tiek problematiškas su didesniu vežimėliu, viduje taip pat nėra labai daug vietos, tačiau sutvarkyta jaukiai ir pakankamai patogi kėdė maitinimui.


Taip pat šį savaitgalį teko susipažinti ir Parkas Outlet centre esančiu Mamos ir vaiko kambarėliu. Kaip ir viskas normaliai, bet maitinimui tik viena ne itin patogi taburetė. Nėr čia ko ilgai užsibūti :) O ir vos sutilpome aš, kūdikis ir vežimėlis, ką jau kalbėti apie tėvelį. Tačiau vienintelis kambarėlis, kuriame galima pasinaudoti ir klozeto "paslaugomis" neišėjus iš kambarėlio.



Naujai įrengtuose kambariuose praktiškai visur savo reklamos poziciją "užsiėmę" Marmaluzi su savo lietuviška maisto produkcija kūdikiams. Kaip bebūtų, jų spalvingas interjeras atrodo žaismingai ir patraukia kūdikio akį :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...